Apoteka Apolo 01.02.2017. godine otvara nove radne jedinice u objektima u Adi i na Utrinama u sklopu zgrade Doma zdravlja.

Dragi kupci!
Apoteka Apolo je osnovana 2007. godine, sa sedištem u Molu. Svojim nesebičnim trudom i zalaganjem za proteklih 10 godina, zacrtanim ciljem koji se na kraju ispostavio kao ostvariv i realan, uspeli smo da Vam se približimo i dokažemo.
Uz Vaše poverenje kao kupca odnosno potrošača od osnivanja do danas gradili smo renome i trudili se da u potpunosti opravdamo poverenje.
Sada smo ponosni, jer smo na pragu širenja naše mreže apotekarskih objekata na teritoriji opštine Ada, kako bi uzvratili pruženu podršku i još više približili farmaceutsko-zdravstvene usluge Vama kao korisnicima.
Apoteka Apolo 01.02.2017. godine otvara nove radne jedinice u objektima u Adi i na Utrinama u sklopu zgrade Doma zdravlja.
Opremljeni apotekarski objekti biće, kao što ste i do sada navikli, snabdeveni širokim asortimanom lekova. Pored toga, u našim novootvorenim objektima pronaći ćete takođe širok spektar medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata, proizvoda za ličnu higijenu, opreme za bebe, raznoliku ponudu kozmetičkih preparata renomiranih proizvođača.
Zadovoljstvo naših kupaca, ispunjavanje njihovih potreba zarad poboljšanja i očuvanja njihovog zdravlja je osnovni kurs našega poslovanja, koji ostaje nepromenjen.
Čeka Vas vaš Apolo!

Comments are closed.